Dani
Dijkman

Mijn verhaal

Mijn naam is Dani Dijkman. Ik ben altijd al gefascineerd geweest van sneakers, maar niet zomaar sneakers… unieke sneakers. Custom sneakers met een vette kleur, een logo, naam of thema erop. Sinds 2017 customize ik sneakers op mijn eigen unieke manier, waarbij jouw wens centraal staat.

Ik heb mijzelf aangeleerd om constant nieuwe dingen te ontwerpen en daarmee jouw schoenen niet alleen zo uniek mogelijk te maken, maar ook om ze zo draagbaar mogelijk te maken. Samen met jou zorg ik ervoor dat jouw DD Customs net zo goed zijn als wanneer je sneakers in de winkel haalt.

Customizen is mijn passie en ik besteed het merendeel van mijn tijd hieraan. Het creëren van een onvergetelijke schoen  die zo goed is als in de winkel, maar hier niet te verkrijgen is, is mijn doel.

De toekomst

Samen zorgen we ervoor dat jij op sneakers loopt die niemand anders in jouw omgeving heeft. DD Customs biedt jou een breed aanbod aan mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar custom sneakers. Van ontwerp tot ontwikkeling! En dat alles met een persoonlijke touch.

Ik heb inmiddels custom sneakers ontworpen en gereinigd voor o.a. voetballers, ondernemers en meerdere bedrijven. Ook heb ik in de krant gestaan met mijn bedrijf. Op naar meer, en op naar meer unieke sneakers!

“Ik ben pas tevreden als jij dat bent en samen zorgen wij ervoor dat jij vol trots op echte DD Customs loopt!”

Kom met mij in contact!